Portal za ljubitelje mora, ronjenja i ribolova

Adrenalinski ribolovni izleti!

Tvrtka Zadar Boat iz Zadra (Tredecim d.o.o.)  po volji gostiju organizira adrenalinske ribolovne izlete. Princip je takav da gosti unajmljuju brod i opremu za vrstu ribolova koji žele, a organizator se pobrine za ribolovne dozvole za goste, mamce, jelo i piće, te po potrebi savjete o ribolovnim tehnikama i pozicijama u akvatoriju. Po želji gostiju osiguran je i iskusan i poznat ribolovni vodič koji odlično poznaje sve vrste sportskog ribolova koji se prakticiraju u Jadranu ali i šire. Ukoliko se gosti odluče za ribolovni izlet sa ribolovnim skipperom (vodič), gosti i dalje gospodare izletom - biraju pozicije, vrijeme i način lova između predloženih od strane skipera, te zadržavaju onu ribu koju ulove sportskom dozvolom, obzirom da je pravna osnova ove usluge – iznajmljivanje brodice gostima za njihov ribolov.  Ribolov se izvodi u strogo sportsko-rekreacijskim okvirima, te nije dozvoljena prodaja ribe ili prekoračenje težinskih limita po jednoj dozvoli sukladno propisima o sportsko-rekreacijskom ribolovu.

slika 1 panula slika 2 tunja slika 3 biggameU ponudi su paketi za različite vrste ribolova, od kojih su 6 najčešći:

  1. Ribolov zubataca i gofova panulom sa živim mamcem - Iskusite ribolov najpoznatijih grabežljivaca Jadrana uzbudljivim lovom živim mamcem u bistrom moru oko pučinskih otoka i brakova. Borba s ovim velikim, snažnim i vrlo ukusnim ribama pruža nezaboravan doživljaj!
  2. Ribolov raznolike ukusne jadranske ribe s kamenitog dna - Okušajte se u lovu štapom (bulentin, kančanica) na škrpinu, arbuna, fratra, kovača, podlanicu i ostale zanimljive i vrlo ukusne ribe s brakova i klifova. Opuštajući i vrlo dinamičan ribolov u kojem riba cijelo vrijeme grize.
  3. Big game ribolov na tunu i sabljarku – C & R - Iskusite adrenalinski ribolov najvećih grabljivica Jadrana – tune i sabljarke, po principu “ulovi i pusti“. Moguća je borba s ribama teškim više stotina kilograma – ribama većim od čovjeka!
  4. Ribolov grabežljivaca jigging, inchiku i kabura tehnikom - Ribolov jadranskih grabežljivih vrsta (zubatac, gof, kovač, škrpina, pagar, pauk, brancin, lica, kirnja, kanjac i dr.)  tehnikom vertical jigginga te inchiku i kabura tehnikom. Dinamičan ribolov na mjestu ili u pokretu u kojem su moguća brojna iznenađenja i kapitalni ulovi – ulovi života!
  5. Lov liganja i sipa po danu i po noći - Lov jadranskih najukusnijih glavonožaca - lignje i sipe raznim tehnikama u pokretu i na mjestu.  Mogući dnevni i noćni ribolov, a najbolji i najuzbudljiviji je ribolov oko zalaska sunca kada su lignje najaktivnije.
  6. Ribolov brancina  i lice panulom - Isprobajte adrenalinski ribolov poznatih grabežljivaca iz mutnih plićaka uz obalu – brancina i lice. Saznajte koliko agresivne i velike ribe bez straha obilaze plićake i plaže. Lica može narasti preko 30 kilograma, a brancin preko 15. Moguć lov i varalicama i živim mamcem na panuli.

slika 4 jigging slika 5 lignje slika 6 lubinlicaNo ponuda nije ograničena navedenim, moguće su brojne druge tehnike ribolova po želji gostiju ili sugestiji ribolovnog vodiča, kao i promjena odabira tehnike u toku samog ribolova, radi dinamike, zabave i ostvarenja što boljih rezultata. Moguć je odlazak u jedan od brojnih restorana ili konoba po uvalama Zadarske županije i šire, a moguće je pripremanje ulova u vlastitom aranžmanu u prijateljskim otočkim portima tvrtke Zadar Boat.

Tvrtka također iznajmljuje gumenjake sa skiperom ili bez. Brodovi su opremljeni glazbom, hladnjakom, sunčalištem, tendom, tušem... Prilikom najma broda sa skiperom, dogovara se željeni izlet i njegov sadržaj. Neki od sadržaja su kupanje i sunčanje, podvodni ribolov, ručak u renomiranim otočkim restoranima, razgledavanje otočke flore i faune. Tvrtka vrši i brze transfere putnika. Bilo da morate brzo stići sa otoka na kopno ili do neke od obližnjih marina slobodno nas kontaktirajte. Cjena transfera dogovara se ovisno o polazišnoj i odredišnoj lokaciji.


Kontakt info:
+385 98 95 65 306
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
http://zadar-boat.com
https://www.facebook.com/zadarboat/