Portal za ljubitelje mora, ronjenja i ribolova

Uvjeti korištenja

Korištenjem ovog internet portala smatra se da ste u potpunosti upoznati i suglasni s ovdje navedenim uvjetima korištenja.

Usluga koju pruža portal Podvodni.hr u potpunosti je u vlasništvu fizičke osobe koja se sastoji od upravljanja sadržajem i formom.
Svakim daljnjim korištenjem ovog internet portala nakon upoznavanja s ovim uvjetima, smatra se da su korisnici suglasni s ovdje iznesenim te pristaju na korištenje internet portala i usluga koje on pruža, a sukladno tim uvjetima.
Ukoliko navedeno ne prihvaćate ili se ne slažete s istim, molimo ne koristite ovaj internet portal i usluge koje on pruža.
Ako dođe do promjena Uvjeta korištenja, a korisnik nastavi koristiti ovaj internet portal, smatra se da prihvaća nove Uvjete korištenja.

Autorska prava

Portal Podvodni.hr polaže vlasničko pravo na sve vlastite potpisane sadržaje. Neovlašteno korištenje sadržaja portala smatra se kršenjem autorskih prava Podvodnog.hr.
Korisnik može s ovog internet portala preuzimati, ispisivati ili spremati materijale zaštićene autorskim pravom samo i isključivo u svrhu svoje vlastite i osobne upotrebe.
Portal ne polaže prava na preneseni sadržaj i linkove drugih autora i medija koji su sukladno zakonu o medijima uredno potpisani.

Sadržaj portala

Sadržaj portala Podvodni.hr korisnici koriste isključivo na vlastitu odgovornost. Podvodni.hr nije odgovoran za posljedice koje eventualno mogu nastati upotrebom ovog internet portala, kao ni za točnost, porijeklo, kvalitetu, pouzdanost ili sadržaj bilo koje informacije dane preko ovih internet stranica, kao ni za sadržaj postavljen od strane drugih korisnika i potpisanih medija.

Zaštita privatnosti

Portal može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke Podvodni.hr koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način u najboljoj namjeri poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi poput Googlea.
Podvodni.hr se obvezuje da će čuvati privatnost korisnika portala u skladu sa zakonima RH.

Za forum Podvodni.hr vrijede uvijeti korištenja naznačeni na forumu.