Portal za ljubitelje mora, ronjenja i ribolova

Četvrte ronilačke igre

ron1Radi se o iščekivanom ronilačkom događaju koji se svake godine iznova potvrđuje kao jedan od centralnih događaja ronilačke sezone. Uz besplatno testiranje najpoznatijih brendova ronilačke opreme i natjecanje u četiri ronilačke discipline i jednoj neronilačkoj disciplini, ronioci su uživali u druženju, razmjeni iskustava i lijepom vremenu. Naravno, organizator je pripremio i bogate nagrade sponzora kojih je, primjećujemo, svake godine sve više, a prije samog vikenda, u četvrtak i petak, ronilački centar Foka organizirao je zanimljive urone za sve zainteresirane nakon čega je održana generalna proba pustolovne Aqua Park utrke.

ron4Okupilo se više od 350 sudionika, a samih natjecatelja bilo je 145. Uz natjecanja za ronioce u brzinskom plivanju s perajama, podvodnoj mozgalici, navigaciji i gađanju podvodnom puškom u metu, na kopnu se održavalo natjecanje u fotografiji za neronioce tako da su i osobe u pratnji ronilaca natjecatelja mogle ugodno provesti vrijeme i još pritom osvojiti nagradu. Ono što je nevjerojatno, a čemu smo svake godine sudionici, jest entuzijazam i borbeni duh svih natjecatelja koji zadivljuju svojim ronilačkim sposobnostima.
Naravno, tu je bila i ronilačka oprema renomiranih marki Suunto, Apeks, Aqua Lung, Bonex skuteri... koju su ronioci mogli besplatno testirati za što je vladao izuzetan interes, a posebno valja izdvojiti ovogodišnje goste – Jolly AUTOLine koji je poslao najnoviji Mercedes E-klase u Šimune kako bi ronioci mogli malo predahnuti od natjecanja i uživati u test vožnji otokom Pagom. Nismo sigurni što se više tražilo, Mercedes ili podvodni skuteri.
Nakon velikog finala cijelog događaja – gala večere, proglašeni su pobjednici kojima su uručene vrijedne nagrade, a zabava je nastavljena vrhunskom poslasticom – koncertom Psihomodo Popa.

ron2 ron3