Portal za ljubitelje mora, ronjenja i ribolova

Traže se ronioci za rad u Yas Waterworldu

thumb emiratiŽeljno iščekivan park na otoku Yas ulazi u svoju završnu fazu razvoja s otkrivanjem njenog službenog imena i logotipa: Yas Waterworld Abu Dhabi. Uz njegovu izvornu temu odaje se i počast kulturi Emirata kao zemlje ronilačke baštine i lova na bisere a kultni park otvara svoja vrata gostima krajem 2012. HQ Creative LLC je angažiran za isporuku i upravljanje showa uživo: Lov na bisere u Aqua parku te hitno traže ronioce na dah koji će raditi na puno radno vrijeme. Za tim potrebno je 1 x Master Freediver (ekvivalent AIDA 4 zvjezdice) i 5 x ronioca Open Water Freedivers (ekvivalent AIDA s 3 zvjezdice ili AIDA dvije zvjezdice s dokazanim iskustvom i sposobnošću).

"Show lovci na bisere"

"Show" se sastoji od 15 min prije pripremljene i uvježbane predstave a odvija se u Pearl Diving Teatru i njegovom 3m dubokom bazenu. Predstava je na rasporedu dva puta na dan a izvedba traži ekipu od pet izvođača  koja uključuje i interakciju s publikom, obavljanje podvodnih trikova i vratolomija.

"Iskustvo lova na bisere"

Glavna funkcija u timu je podržati maloprodajne operacije prodaje bisera putem preuzimanja kamenica sa dna bazena i predstavljajući ih kupcima. Proces je sastavni dio dobro uvježbanog performansa koji bi trebao odražavati karakter branda vodenog parka i poticati sudjelovanje korisnika.

Za više informacija kontaktirajte Projekt Direktora:

Adam Proto Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

+971 (0) 50 653 4137