Portal za ljubitelje mora, ronjenja i ribolova

Dragor Lux ronilačke igre idu dalje!

pocetnaBit će to dan kada su ronjenje, sport i zabava na prvom mjestu. Isprobajte i testirajte najnovije proizvode iz ronilačke industrije. Natječite se u četiri podvodne igre i osvojite atraktivne i bogate nagrade. Vrhunac ovog događaja, u kojem jednostavno morate sudjelovati, je zajednička gala večera uz senzacionalni koncert HLADNOG PIVA!
Ovogodišnje Ronilačke igre održat će se od 23. – 25. 5. 2014. u kampu Šimuni na otoku Pagu a okupit će sve ronioce, podvodne ribolovce, podvodne fotografe i zaljubljenike u ronjenje koji će se moći natjecati u 4 natjecateljske discipline: podvodnoj orijentaciji, podvodnoj fotografiji, gađanju podvodnom puškom u metu i plivanju perajama. I baš za sve sudionike – ne samo najbolje, osigurane su vrijedne nagrade renomiranih proizvođača ronilačke i ostale opreme.
Oni koji se ne žele natjecati, moći će cijeli dan testirati ronilačku opremu najpoznatijih i najkvalitetnijih brendova današnjice, a ni neronioci nisu zanemareni – za njih je pripremljeno natjecanje u najboljoj nadvodnoj fotografiji. Pored natjecateljskih disciplina, sudionike Ronilačkih igara očekuju zanimljiva predavanja o ronjenju koja će održati najpoznatiji svjetski i domaći ronioci.
Ronilačke igre nude vrhunsku zabavu ne samo za ronioce već za sve zaljubljenike u more, jedinstvena su prilika za druženje, razmjenu iskustava, adrenalinska natjecanja a vrhunac događaja je neponovljiva zabava uz koncert mega popularnog Hladnog piva!
Više informacija o Ronilačkim igrama pronađite na www.dragorlux.hr/igre

Budite dio najboljeg ronilačkog događaja ikada!