Portal za ljubitelje mora, ronjenja i ribolova

Balerina Jadrana

992717 3491533184821 1832717061 nBalerina Jadrana je olovni peškafondo nove generacije koji se po mnogočemu razlikuje od svih ostalih modela koji se mogu naći na tržištu. Najveća novost je u tome što pored klasičnog načina vezivanja najlona za tijelo peškafonda  ima i dodatnu poziciju za vezivanje (između očiju na gornjem dijelu glave). Zahvaljujući specifičnom obliku tijela i vezivanju na spomenutu poziciju  bez obzira dali se peškafondo koristi "sam" ili u kombinaciji s nekom drugom skosavicom (plivaricom), balerina uvijek tone  horizontalno pri čemu istovremeno izvodi pokrete nalik na "ples" Kod klasičnih  modela kod montaže u sistemu to nije moguće postići. Također u "pauzi" između dva trzaja dok balerina "miruje" zauzima specifičan položaj tijela koji dodatno tjera lignju na napad. Pri svakom novom trzaju balerina se svaki puta "baca" u drugu stranu. Svakom lignjolovcu ostaje slobodan izbor želi li da mu balerina tone sporije (montaža između očiju) a da istovremeno ima agresivniju kretnju ili da tone brže (na vrhu nosa) kada  se ponaša kao i klasični peškafondo. Bitno je naglasiti da s istom težinom balerine  (ovisno na koju poziciju vežete najlon) pokrivate istovremeno i pliće i dublje terene bez mijenjanja peškafonda. Zbog svega navedenog balerina jadrana je s razlogom dobila takvo ime.

Trenutno je u ponudi u težinama od 25, 35, 40 i 55 g. (veće težine u izradi).

Oblači se u platno strukture nalik na riblju krljušt (baza je bijela boja)  kao i u reflektirajuće platno "FLASH" koje je puno uočljivije u svim uvjetima. Izrađuje se i u "SOFT" verziji a nudi se u 16 različitih kombinacija boja.

Balerina Jadrana je punu godinu dana prije konačnog izlaska na tržište usavršavana i testirana od strane većeg broja "pravih" lignjolovaca koji su je vrlo brzo prihvatili uvjerivši se u njenu učinkovitost. Uvjerenja smo da ćete se i Vi već nakon prvog ribolova upisati u klub njenih obožavatelja. 

Baracuda No1
Trumbićeva obala 13 - Split
021/ 362-462