Portal za ljubitelje mora, ronjenja i ribolova

Morski pas iz vedra neba pao na golf teren!

fIdilu rekreativnih igrača na golf terenima u Kaliforniji, prekinuo je neobičan gost. Iz vedra neba, na jedan od terena sletio je živ primjerak leopardskog morskog psa.
Dotični morski pas tako se našao na travi golf kluba San Juan Hills, u mjestu San Juan Capistrano, koje se nalazi šest kilometara udaljeno od obale. Sletio je na travu na jednom od terena baš u trenutku dok su na njemu rekreativci igrali i sve ih je redom prizor zaprepastio.
Direktorica golf kluba, Melissa McCormack, pretpostavlja kako je morskog grabežljivca dograbila ptica grabežljivica te da joj je ispao baš na golf teren njezinog kluba. Tome u prilog idu i ubodne rane oko leđne peraje te krv koja je bila vidljiva oko njih nakon pada na tlo.
Jedan od djelatnika golf kluba, uzeo je morskog psa, stavio ga u prtljažnik golf vozila te ga prebacio do prostorija kluba. 'Samo se bacakao uokolo. Morao je odmah nazad u more. Iskreno, to je najčudnija stvar koja se ovdje dogodila', rekla je McCormack za The Capistrano Dispatch.
Ona i voditelj terena pripremili su zasoljenu vodu kako bi držali morskog psa na životu dok ga prevoze do obale. na kraju, uspjeli su ga uroniti u more, a morski pas je čitavu traumu preživio, od otmice, leta, pada do vraćanja nazad u Tihi ocean. Čudesno.

Dnevnik.hr