Portal za ljubitelje mora, ronjenja i ribolova

Najava 2. Dive In kupa

kartazone10. svibnja 2014. godine održat će se drugi Dive In kup u podvodnom ribolovu. Mjesto događanja isto je kao i prošle godine - prostor Jedriličarskog kluba Uskok u Zadru. Za zonu lova određen je akvatorij koji uključuje vanjsku stranu Dugog otoka, pa sve do sjeverne punte otoka Ista. Natjecanje je pojedinačno, a osim domaćih ribolovaca natjecat će se i ribolovci iz Španjolske, Bosne i Hercegovine, Italije, Grčke, Portugala, Slovenije, i Crne Gore, čime je ovaj kup postao međunarodni. Za sve koji dolaze izdaleka i kojima je potrebno, organizator je osigurao prenoćište, a svi natjecatelji bit će osigurani u osiguravajućoj kući Euroherc. Očekuje se preko 100 natjecatelja.
Nakon lova, vaganja i proglašenja pobjednika slijedi zabavni program koji uključuje živu glazbu, moto stunt nastup Nina Šarina Paky-a, jednog od najboljih europskih motorista, a osiguran je i pult s barmenom koji će pripremati koktele. Za večeru se sprema najveći brudet na Jadranu, u teći promjera 2 i pol metra spremat će se ulov natjecatelja.

Natjecanje se ne boduje za službena natjecanja koja organiziraju krovna tijela pod kojima podvodni ribolov djeluje kao sport i svi koji žele mogu se slobodno prijaviti i natjecati. Prijave se vrše na mailove: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., i otvorene su do 9. svibnja, ali za one koji misle koristiti besplatni smještaj ili brod, prijavu moraju potvrditi do 1. svibnja.
Dive In kup nastoji okupiti što veći broj sudionika i posjetitelja kako bi se u opuštenoj atmosferi i druženju neopterećni rezultatom zajednički uživalo u podvodnom ribolovu i ljepoti zadarskog arhipelaga.