Portal za ljubitelje mora, ronjenja i ribolova

Dive In foto nagradna igra

dario babicU trajanju od 14. kolovoza do 5. listopada 2013. na web portalu www.podvodni.hr tvrtka za proizvodnju ronilačke opreme od neoprena Dive In organizirala je nagradnu igru. Koncept igre sastojao se od postanja fotografija s podvodno-ribolovom, apneaškom i općenito morskom tematikom na kojoj je vidljiv neki detalj s natpisom Dive In. Sudjelovati su mogli svi članovi portala s neograničenim brojem fotografija. Pobjednika su također birali članovi portala, i to na način da klikom na opciju „Sviđa mi se“ daju glas svom favoritu. Svaki član portala mogao je na takav način dati glas različitim fotografijama, nije bilo ograničenja da se može glasati samo jednom za samo jednu fotografiju. Fotografija koja prikupi najveći broj glasova je pobjednik.

Dive In je osigurao slijedeće nagrade:

1. mjesto: Špakato ronilačko odijelo Dive In po mjeri debljine 7 mm.
2. mjesto: Klasični Dive In schienalino za olova
3. mjesto: Rukavice ili čarape Dive In (ovisno što osvajač 3-eg mjesta želi)

nino matana marko matijasic

Zbog preglednosti i transparentnosti igre, bilo je uvjetovano slanje 1 fotografije po postu. U slučaju slanja dvije ili više fotografija u jednom postu, nemoguće je razaznati zbog koje fotografije je netko glasovao te se stvara potencijalno zbunjujuća situacija. Fotografije koje su se objavljivale nisu smjele do tog trena biti objavljene igdje drugdje, a zabranjene su bile i fotografije koje prikazuju ulov preko zakonske odredbe ili ribe u lovostaju.

ivan grsetic josip ostojic josko kokan tomo velic


U igri je prijavama sudjelovalo 14 članova, koji su objavili 16 fotografija. Prvo mjesto s 46 glasova osvojio je Dario Babić iz Baške, dok je drugo mjesto s 39 glasova pripalo Ninu Matani s Mljeta. Kako su dvojica natjecatelja, Marko Matijašić iz Pule i Josip Ostojić iz Ploča imali jednak broj glasova (24), podijelili su treće mjesto te će na adrese obojice natjecatelja stići predviđena nagrada.
Na kraju možemo reći da ovo zasigurno nije zadnja nagradna igra koju će Dive In organizirati na portalu podvodni.hr, nadamo se na zadovoljstvo svih.