Portal za ljubitelje mora, ronjenja i ribolova

Nove knjige u prodaji!!

Tijekom sljedećeg mjeseca u prodaji će se pojaviti nove knjige, u dva dijela, podvodno ribolovne tematike. Radi se o knjigama pod nazivom „Tehnike podvodnog ribolova“ autora prof. dr. Neven Šerić i Matko Vojković. Neven Šerić autor je prošle, do ovih knjiga, najopširnije knjige o podvodnom ribolovu, te još nekoliko knjiga vezanih za tajne Jadrana, te suradnik u stručnim časopisima nautičke tematike. Matko Vojković također je često pisao ronilačke i ribolovne teme po svim časopisima ali poznat je po svojim vrhunskim podvodnim fotografijama koje se redovito objavljuju u domaćim medijima. Oba autora aktivni su i iskusni podvodni ribolovci.
2TEHNIKEPočetkom godine objavili smo poziv za slanjem vlastitih ulova koji će biti objavljeni u knjizi. Zaista, pristiglo je puno slika čitatelja i one će biti dio do sada najopširnije podvodno ribolovne literature.
Prvi dio izlazi 20.07. a drugi dva tjedna kasnije, 03.08. na kioscima tisak medije. Knjige će biti na kioscima mjesec dana po cijeni od 39,90 kn.

pr1 pr2