Portal za ljubitelje mora, ronjenja i ribolova

Umberto Pelizzari potpisao za team O.ME.R.

upS velikim oduševljenjem vam donosimo vijest kako je još jedna velika ličnost u svijetu ronjenja od sada dio team-a O.ME.R. - Umerto Pelizzari! Projekt je to velikih ambicija koji uključuje veliki team kao i potpuno nove ljude. Spoj je to triju svjetova. Svijet mora - Umbetrov svijet u kojem trenira, natječe se, pasija sa kojom se živi. Svijet dizajna, ljepote, funkcionalnosti i stila, jednom riječju - MOMO Design ali i svijet podvodnog ribolova, a danas i freedivinga, zahtjevnih tehnologija koje traže bez kompromisna rješenja svakodnevno kako bi zadovoljili i najzahtjevnije – O.ME.R. sub!

Kolizijom ovih triju svjetova, nastao je novi projekt. Linija potpuno novih proizvoda, odjeće ali i raznih dodataka kako u podvodnom ribolovu, tako i u freedivingu za one koji ovaj sport žive.

Umberto Pelizzari , O.ME.R. sub i MOMO Design udružili su svoje snage kako bi svijetu predstavili svoje viđenje ovog sve popularnijeg sporta, a sudeći po dosadašnjim pojedinačnim rezultatima, uspjeh ne bi trebao izostati ni ovoga puta.

umberto pelizzariPredstavnik O.ME.R.-suba za Hrvatsku, Splitska Di-nautika d.o.o. najavljuje početak prodaje spomenutog asortimana za proljeće 2014.

Poštenje, vjera i poštovanje su za mene oduvijek bili srž svakog odnosa. Tako su i danas oslonac ovog projekta kao što je i do sada bio slučaj sa drugim kompanijama i njihovim iznimnim ljudima. Namjeravam podijeliti osobno iskustvo u cilju približavanja ovog svijeta svima kao i što lakšeg pristupa liniji proizvoda koja odražava rezultat naših vještina i iskustva“ - komentirao je Pelizzari.