Portal za ljubitelje mora, ronjenja i ribolova

Dragor Lux ronilačke igre

drBit će to dan kada su ronjenje, sport i zabava na prvom mjestu. Isprobajte i testirajte najnovije gadgete iz ronilačke industrije. Natječite se u četiri podvodne igre i osvojite atraktivne i bogate nagrade. Vrhunac ovog događaja u kojem jednostavno morate sudjelovati je zajednička gala večera uz koncert popularne glazbene grupe (o kome se radi doznati će te uskoro). Želja nam je privući što više natjecatelja koji su spremni odmjeriti snage u nekoj od ove 4 podvodne vještine: podvodna orijentacija, podvodna fotografija, gađanje u podvodnu metu podvodnom puškom i brzinsko plivanje perajama. Za sve one koje ne privlači natjecanje, cijelu subotu će se u ronilačkom centru Foka održavati prezentacija i testiranje ronilačke opreme. Ronite s najboljim regulatorima, kompenzatorima plovnosti, odijelima i ronilačkim kompjuterima u kombinaciji s podvodnim skuterima što će vam zasigurno izmamiti osmijeh na lice.
U prezentaciji će biti zastupljeni najatraktivniji ronilački brendovi današnjice, a o svakom komadu opreme moći ćete doznati podrobne detalje od ronilačkih instruktora Dragor Lux-a i ronilačkog centra Foka. Isto tako prezentiranu opremu ćete moći i osobno isprobati i testirati u moru.

divex meta

Da li moram biti ronilac da bi prisustvovao ovom događaju? Apsolutno ne. Za sve neronioce, dečke i cure u  pratnji, osmislili smo igru kako ni njima ne bi bilo dosadno. Budite fotograf ronilačkih timova, fotografirajte cijeli događaj, ronioce, opremu, kamp, scene na plaži . . . sve za što vam se čini da će biti pobjednička fotka kako biste poslije odabrali najbolju sliku i predali je na natječaj. Nagrada za najbolju fotografiju je savim slučajno POČETNIČKI TEČAJ RONJENJA!
A ako ste ikada razmišljali o ronjenju, a niste znali od kuda početi, ovo je idealna prilika da saznate sve na jednom mjestu i upoznate vrhunske instruktore koji će vam pružiti točne i precizne informacije.
Vrhunac ovog događaja u kojem jednostavno morate sudjelovati je zajednička gala večera, dodjela nagrada najboljima i izvlačenje nagrada (tombola) za sve sudionike, a vrhunac će biti koncert trenutno najpoželjnije hrvatske grupe. I onda...tko još misli propustiti ovakvu zabavu? Dobro razmislite, ovo je ronilački događaj koji se ne propušta.

orijentacija kamp simuni

Vrijeme je za jednu lijepu ronilačku priču koja će se pamtiti.  Dragor Lux ronilačke igre organiziraju se ove godine po prvi puta s namjerom da postanu zabavna tradicija koja će godišnje jednom okupiti sve zaljubljenike u podvodni svijet. Naš zajednički plan je organizirati jednostavna podvodna natjecanja bez strogih pravila na kojima će se svi prije svega dobro zabaviti i kojima će se popularizirati ronjenje kao zabavan i siguran sport. Dragor Lux ronilačke igre okupit će sve znatiželjnike željne ronjenja i zabave kao i one koji će to tek postati, a od svega je najvažnije sudjelovati.
Kada? 1.6.2013. godine.
Gdje? U kampu Šimuni na otoku Pagu.

Više informacija o događaju svakodnevno će biti objavljivano na WEB i Facebook stranici !