Portal za ljubitelje mora, ronjenja i ribolova

Podvodni ribolovci ulov darovali djeci sa posebnim potrebama

ukupni ulovSvježi i trofejni morski plodovi mnogim su ribolovcima često dostupni, naravno ukoliko ih uspiju uloviti. Uživati u tim plodovima mogu samo oni sretniji, spretniji i bogatijeg džepa. Kada se skupe iskusni ribolovci među kojima su i bivši hrvatski prvaci i kategornici te mnogi ljubitelji podvodnog ribolova i odluče zajedno loviti onda je to već događaj koji će vjerojatno završiti sa „bogatijim“ ulovom. Upravo takvo druženje održano je 16.03. u Zadru nakon dugotrajne želje velikog broja članova podvodnog.hr, druženje kakvo će okupit veći broj zaljubljenika u podvodni ribolov kako u moru tako i u kasnijoj fešti. Iskusni Zadarski ribolovac Martino Čulina u suradnji sa višestrukim hrvatskim prvakom Dariom Marinovim preko podvodnog.hr uhvatili su se organizacije te odlučili da će sav ulov pokloniti nekome tko inače nema mogućnosti uživati u plodovima mora.

Dječji vrtić za djecu sa poteškoćama u razvoju „Latica“ bio je logičan izbor na čemu je i ravnateljica vrtića, posebnim zahvalincama, zahvalila sudionicima ovog događaja. Ribolovci su sa ovim dodatnim humanitarnim motivom po hladnom zimskom vremenu dali još i više ne bi li razveselili one kojima je potrebno.

triton-mostar tomo velic ulov

Podvodni ribolovci okupili su se rano ujutro u caffe bar-u Da Vinci te krenuli prema dalekim ribolovnim poštama Zadarskog arhipelaga. Iako je dan bio jedan od hladnijih u godini, temperatura ujutro nije prelazila 0 stupnjeva, to nije pokolebalo sve ljubitelje ronjenja te su uspjeli uloviti i više nego zadovoljavajuću količinu kvalitetnog ulova koju je za mališane spremilo je osoblje restorana "Kod Stipe".

hladno submania hladnoca gumenjaci

Ovoj akciji/druženju odazvalo se 50-tak ribolovaca širom hrvatske a svi koji su ronili nagrađeni su i sa 4dive proizvodima. Nakon predaje ulova, podrazumjeva se, fešta je potrajala do jutra.

zahvalnica