Pogledaj cijelu verziju : Kulinarstvo
	-  Mušole
 
	-  Brodet od grancipora
 
	-  Hlap na buzaru
 
	-  Riba pečena u soli
 
	-  File štuke u kremi od mascarponea i kapara
 
	-  Palamida u maslinovom ulju
 
	-  Pivski kruh
 
	-  Plava riba iz pećnice sa pomadorama i patatama
 
	-  peixe assado no forno
 
	-  Pašteta od tune
 
	-  Domaći kebab
 
	-  Slatko-kisela piletina
 
	-  Sa-Tsa junetinu
 
	-  Morske lazanje
 
	-  Neobična hobotnica
 
	-  File brancina u umaku od pjenušca
 
	-  Repovi kozica "Martinique"
 
	-  Pašta sa bijelim umakom od škampa, kapesanti i crnim tarufom
 
	-  Salata od motara, dagnji i mariniranih srdela
 
	-  Došla maca na vratanca
 
	-  Mol (oslić) u pivskom tijestu
 
	-  Rožata
 
	-  Tunjevina u teči
 
	-  Tartar od tunja
 
	-  Još malo tunja - Pašticada
 
	-  Više nas je , jači smo
 
	-  "veća" riba na gradelama. Kako ?
 
	-  Podvodni.hr čobanac party 03.04.2012. - Split
 
	-  Kapari u Rovinju
 
	-  Soljenje inćuna/srdele
 
	-  Recept za pečenu štuku
 
	-  SUBOTOM PEKA NEDJELJOM GRADELE
 
	-  MURTER- Tisno
 
	-  Tražim domaći južnjački recept za raka zezavca (batikul)
 
	-  Recept za pastu s gamborima
 
	-  jastog - konoba
 
	-  Brudet od srdela
 
	-  brujet od hobotnice
 
	-  Čišćenje škrpine
 
	-  Velika orada na gradele
 
	-  Izgradnja / kupnja pečenjare  ?
 
	-  Anthony Bourdain - No Reservations: Croatian Coast
 
	-  Sipa s graškom
 
	-  Jedna dobra kombinacija !
 
	-  fešta
 
	-  Polpete od hobotnice
 
	-  Murina kako ?
 
	-  Brancin u soli
 
	-  Kotlovina
 
	-  Kiseljenje- konzeranje maslina
 
	-  LICA
 
	-  Ima li ovdje poznavalac gljiva ?
 
	-  JESENSKE RADOSTI
 
	-  Carpaccio od tune na rukoli, sa borovnicama, bijelim tartufom i octom od bazginih bob
 
	-  MEGA VRGANJ
 
	-  Napunite zamrzivače na vrijeme
 
	-  Beffsteak
 
	-  Marmelada od mandarina...
 
	-  Lampuga savjet pripreme ?
 
	-  bakalar ispod peke
 
	-  Kakvo je vaše stajalište?
 
	-  Morski "odgovor" na fish paprikaš ?
 
	-  Maslinovo ulje
 
	-  sušena hobotnica i sušena tabinja
 
	-  Borba sa zimskom depresijom
 
	-  Priprema grdobine???
 
	-  Drhtulja
 
	-  Dobar tek za Novu godinu
 
	-  Smrznuta riba u Sloveniji
 
	-  kirnja???
 
	-  Vlasulja(moruzgva) - Priprema?
 
	-  Perverzno pile
 
	-  Punjena pileća prsa
 
	-  Zapečeni grah
 
	-  Punjene lignje
 
	-  Gdje kupiti Sake u Hrvatskoj
 
	-  Laneno ulje
 
	-  Hobotnica na slatko ....
 
	-  Susenje ribe
 
	-  Susena hoba - recepti
 
	-  dilema
 
	-  Fiš
 
	-  Za ručak tunjevinu??? ili možda lignje???
 
	-  jetra od šanpjera
 
	-  za žene
 
	-  Surströmming, tradicionalno skandinavsko jelo
 
	-  BBQ Pit Boys
 
	-  Preporuka za dobar nautički restoran
 
	-  Budućnost mesa (možda i ribolova)
 
	-  tradicija i klasika
 
	-  Vratih se gladan s mora...
 
	-  Medeno pikantna napast
 
	-  Brodet kup - Ližnjan 06.07.2013.
 
	-  Džigera nanaglo
 
	-  Potkoljenica pod pekom
 
	-  zec na 1,75 °%
 
	-  mesno veganski mix
 
	-  Punjena prsa i prilozi
 
	-  Što ćemo za večeru ?
 
	-  Ciganski roštilj
 
	-  Recepture za pripremanje jela u JNA
 
	-  Kavala u soli
 
	-  Kako spremiti veću tabinju
 
	-  bosansko...a opet morsko..
 
	-  Pečena riba na žaru
 
	-  Beef wellington
 
	-  Daleko je more
 
	-  Pjukanci ala Bambi
 
	-  Restorani u Zadru
 
	-  Fugu
 
	-  zubonja na "ražanj-gradele"
 
	-  Lica po domaću
 
	-  Malo pod peku
 
	-  Demonstracija "mini" ražnja
 
	-  Peka, gradele i dobro društvo = uživancija
 
	-  Seminar 2014.
 
	-  Istarski i dalmatinski pršut
 
	-  Riba nello forno kon lo povrće
 
	-  ražnjići od tune....
 
	-  Ljute papričice
 
	-  tartuf bianco
 
	-  Šta uloviš, to jedeš
 
	-  Gulaš od veprovine
 
	-  Kako pripremiti luca
 
	-  punjeni file jelena lopatara u lisnatom tijestu...
 
	-  Kako pripremiti Babu!
 
	-  Carpaccio od hobotnice
 
	-  Lastavica (kokot)
 
	-  polpete od ugora
 
	-  Istarska Malvazija
 
	-  poparica...
 
	-  Istarska kobasica
 
	-  Kako pripremiti Romba
 
	-  neki tamo grah
 
	-  rizoto di gamboreti i šparogeti
 
	-  Plinski rostilj/resetka
 
	-  crni rizot od sipe
 
	-  crna pasta s gamborima
 
	-  Sipa s bobom
 
	-  Hoba iz rola (kad peke nemam)
 
	-  Rižot od kozica
 
	-  KOKOSVO ULJE
 
	-  Jel netko za čobanac ?
 
	-  Prvomajski brudet
 
	-  orade u plodina
 
	-  Peka...ukratko
 
	-  domaći sir (znate ono što se od mlijeka pravi)
 
	-  Dimljene dagnje,muslje?
 
	-  Gulaš od divljači
 
	-  Elektricni rostij - quick fix gradele with fast-food zubatac
 
	-  teća
 
	-  Purgerski MEGAMIX!
 
	-  Juneća šnicla pod pekom ..
 
	-  Punjene tikvice ...
 
	-  Domaće kućne kobasice
 
	-  Carpaccio na moj nacin
 
	-  čista kirurgija
 
	-  folp
 
	-  Biftek.......opet :)
 
	-  Ružićev Rođendanski Party - RRP
 
	-  malo prije obida...
 
	-  Trieste
 
	-  Preporuka restorana / konobe otok Krk
 
	-  Nož za filetiranje
 
	-  ko voli sushi??
 
	-  Gljive
 
	-  Uzgoj kapara ????
 
	-  Možda bi više išlo u edukativnu kategoriju
 
	-  Kako najbolje spremiti strijelku?
 
	-  Veprovina
 
	-  Tripice
 
	-  Kako spremiti vranu?
 
	-  Carsko u novoj dimenziji
 
	-  čudna sarma
 
	-  poderane gaće
 
	-  Dimljena hobotnica
 
	-  kobase od srnetine i konjetine
 
	-  Srdele / palamida u maslinovom ulju
 
	-  Namaz od čvaraka (da ne kažem pašteta)
 
	-  Prilozi za uz ribu?!?
 
	-  Rotacija
 
	-  Retaji od zubaca
 
	-  Vlaška rotacija
 
	-  majmuneza od prepeličjih jaja
 
	-  Pizza vulgaris
 
	-  Vicko me ubio u pojam ....
 
	-  da zaključimo 2014
 
	-  o škampi...
 
	-  Lopatica, svinjska naravno . :)
 
	-  Najbolja Hrvatska vina
 
	-  Kako ubiti patku na tradicionalni način
 
	-  Gambori, rizi, verdura, Rizling...
 
	-  Malo s naših druženja
 
	-  Pasta Arrabbiata..con....
 
	-  meni bilo dobro ...
 
	-  Čuvanje ribe bez hladnjaka
 
	-  crno na tanjuru
 
	-  Srijelka recpet?))
 
	-  ANKETA: Rakovi Jadrana
 
	-  Ostatak pečene ribe
 
	-  Juha od kamena
 
	-  Recept za ugora
 
	-  Rick Stein: From Venice to Istanbul | Season 1 Episode 2
 
	-  Pohani cipli
 
	-  Riba "na rašljama" ?!?
 
	-  Okus trlje
 
	-  Osušena hobotnica
 
	-  gravče sa carskim
 
	-  Veprovina/peka
 
	-  Šaranove potkove
 
	-  Prsta(v)ci na buzaru
 
	-  riba pod peku
 
	-  Kunjke-recept
 
	-  ručak ... vraga znam kako se zove ... :D
 
	-  Badnja vecerica :)
 
	-  brodet od cipla
 
	-  Ljuti Kaštelanin
 
	-  Japrak
 
	-  Al Cartoccio
 
	-  Drugovi Slovenci .. šta je za reći ?!? ... koje je objašnjenje ? .. :D
 
	-  Sve po stađunu!
 
	-  ANKETA: Školjkaši
 
	-  Ravioli s rakovicom
 
	-  Kliješta za armiranu žicu
 
	-  Sretan Uskrs
 
	-  Tripice od grdobine
 
	-  LUC- recept
 
	-  Hobotnica na vlaški ;)
 
	-  Mažinete
 
	-  Prvo viško pivo
 
	-  slani inčuni
 
	-  Trlja
 
	-  jubito recept
 
	-  Al cartoccio 2
 
	-  Šparugica mlada
 
	-  Dobra konoba na Visu?
 
	-  Butarga recepti?
 
	-  Rep od strijelke
 
	-  Profesionalni kuhari???
 
	-  Limuni sa Neretve
 
	-  Sezonska peka
 
	-  Zabranjeno ispod 18
 
	-  "ROTTEN"
 
	-  Gulaš od hobotnice - Dive In Coolinarka
 
	-  Božićna hobotnica - Dive In Coolinarka
 
	-  Rižot od gambora, smuduta i tune - Dive In Coolinarka
 
	-  Dive In Coolinarka - siječanj
 
	-  Punjene domaće lignje i hobotnica u rolu ili peki
 
	-  Dive IN coolinarka - veljača
 
	-  Rižot sipa/jastog Dive in - Coolinarka
 
 
Powered by vBulletin® Version 4.2.0 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.